Ma - vrij voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden
Gratis verzending vanaf € 50,-
Scherpe prijzen en achteraf betalen mogelijk
Oordopjesonline Webwinkel KeurAlle produkten
0
0
Ma - vrij voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden
Gratis verzending vanaf € 50,-
Scherpe prijzen en achteraf betalen mogelijk

Door Oordopjesonline.nl

Hoe beschermt u het gehoor van uw kind?

Gehoorschadeis blijvend. Bescherm de oren van uw kind(eren) van jongs af aan!

Gehoorbescherming zuigelingen: van geboorte tot 3 jaar
Oordopjes kunnen verstikkingsgevaar opleveren als ze uit het oor vallen of worden getrokken door uw kind. Ook kan het moeilijk zijn om oordopjes in te brengen in de kleine gehoorgang, zonder uw kind pijn te doen, terwijl een luchtdichte afsluiting wordt verkregen (zonder goede afsluiting, kunnen de oordopjes niet hun bescherming bieden).  Daarom zijn er voor deze doelgroep kinderoorkappen ontworpen als bescherming tegen geluid en kneedbare siliconen oordopjes voor kinderen (eventueel gedragen onder een Macks hoofdband) voor bescherming tegen water en tegen druk- en geluidshinder tijdens het vliegen.

Gehoorbescherming kind: Kinderen vanaf 3 jaar
macks pillow soft kids siliconen oordopjes voor kinderenKinderen vanaf drie jaar kunnen ook gebruik maken van oorkappen voor kinderen, waarvan de meeste oorkappen baby’s passen tot kleine volwassenen. Kinderen hebben meestal de voorkeur voor een oorkap, totdat ze wat oud en zelfbewuster worden. Dan willen ze liever minder opvallende gehoorbescherming. Hoewel hier ook een omslag aan het ontstaan is, nu steeds meer scholen oorkappen aanschaffen voor hun leerlingen om geconcentreerd te kunnen werken / leren. Bij gehoorbescherming tijdens de slaap en voor de bescherming tegen water, passen kneedbare siliconen oordopjes voor kinderen, omdat kneedbare oordopjes het meest comfortabel zijn. Bij het zwemmen en spelen in water, past ook de Macks hoofdband goed om de oordopjes op hun plaats te houden. Kinderen ouder dan 3 jaar kunnen ook herbruikbare oordopjes gebruiken, zoals de Alpine Pluggies voor het zwemmen, concentreren, vliegen en hard geluid. Door de vele toepassingen en herbruikbaarheid van dit oordopje bespaart u geld op de lange termijn.

Kinderen met (over)gevoeligheid voor geluid
Regelmatig komt het voor dat kinderen last hebben van (over)gevoeligheid voor geluid. Waaronder veel kinderen met autisme en ADHD. Kinderen die hier last van hebben kunnen veel baat hebben bij oorkappen of oordopjes die hun beschermen tegen de vaak luidruchtige buitenwereld. Ouders geven vaak aan dat hun kinderen het beter doen op school, hogere cijfers halen en zich beter concentreren op hun huiswerk wanneer ze gehoorbescherming dragen. Als uw kind concentratieproblemen heeft thuis en/of op school, dan is gehoorbescherming mogelijk een eenvoudig oplossing die u kunt proberen.

Laat ons uw ervaringen weten, zodat wij uw ervaringen kunnen delen met andere ouders.

Enkele aanbevelingen voor u.
Macks Pillow Soft kids, siliconen oordopjes speciaal voor kinderen.
Macks hoofdband, helpt gehoorbescherming op de plaats te houden.
Alpine Pluggies, Goede, herbruikbare oordopjes voor alle toepassingen.
Peltor Kids of Alpine Muffy Earmufs, oorkappen voor kinderen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »