• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over ons

Welkom bij Oordopjesonline.nl

Oordopjesonline.nl is een initiatief van Atomic gehoorbescherming v.o.f. Wij hebben onze onderneming opgericht nadat we in 2009 zelf de schadelijke effecten van te hard geluid hebben ondervonden, helaas met permanent oorsuizen (tinnitus) als gevolg.

Onze webwinkel in gehoorbescherming is bedoeld voor iedereen die in zijn privé- of werkomgeving bloot staat aan te hard of storend geluid en zich hiertegen wil beschermen. Maar ook voor bedrijven en organisaties die gehoorbescherming nodig hebben voor hun personeel. Ons doel is om op een eenvoudige en overzichtelijke manier een zo compleet mogelijk assortiment gehoorbeschermers aan te bieden, van goede kwaliteit, voor alle gelegenheden en tegen een scherpe prijs. Voor uw en andermans gehoor.

Tevreden klanten zijn voor ons erg belangrijk. Heeft u vragen of suggesties, laat het ons dan weten, zodat wij u kunnen helpen en onze dienstverlening kunnen verbeteren. Ook stellen wij het erg op prijs als u een review plaatst bij de door u gebruikte producten, zodat andere klanten geholpen worden bij het maken van de juiste keuze. Indien u niet tevreden bent met uw aankoop, dan zullen wij altijd proberen een passende oplossing te vinden.

Wij wensen u voor nu en in de toekomst veel luisterplezier toe!

Wouter van de Pol & Vincent van der Sleen


Atomic Gehoorbescherming v.o.f.

Hertshoornstraat 15
6813 EH  Arnhem
Kvk Arnhem 09217521
BTW NL.8220.1524.9.B01
ABN AMRO NL16ABNA0464463335