• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over ons

Welkom bij Oordopjesonline.nl

Oordopjesonline.nl is in 2009 opgericht nadat 2 vrienden zelf de schadelijke effecten van te hard geluid hebben ondervonden, helaas met permanent oorsuizen (tinnitus) als gevolg.

In 2022 heeft v.o.f. de Netwerker deze webwinkel in gehoorbescherming, www.oordopjesonline.nl overgenomen. De webwinkel in gehoorbescherming is bedoeld voor iedereen die in zijn privé- of werkomgeving bloot staat aan te hard of storend geluid en zich hiertegen wil beschermen. Maar ook voor bedrijven en organisaties die gehoorbescherming nodig hebben voor hun personeel. Ons doel is om op een eenvoudige en overzichtelijke manier een zo compleet mogelijk assortiment gehoorbeschermers aan te bieden, van goede kwaliteit, voor alle gelegenheden en tegen een scherpe prijs. Voor uw en andermans gehoor.

Tevreden klanten zijn voor ons erg belangrijk. Heeft u vragen of suggesties, laat het ons dan weten, zodat wij u kunnen helpen en onze dienstverlening kunnen verbeteren. Ook stellen wij het erg op prijs als u een review plaatst bij de door u gebruikte producten, zodat andere klanten geholpen worden bij het maken van de juiste keuze. Indien u niet tevreden bent met uw aankoop, dan zullen wij altijd proberen een passende oplossing te vinden.

Wij wensen u voor nu en in de toekomst veel luisterplezier toe!

Yvonne en Bernard van Baal


V.o.f. De Netwerker h.o.d.n. Oordopjesonline

Hobbemastraat 5
5143 GT Waalwijk 
Kvk 65099109
BTW NL.855979306B01
RABOBANK NL78RABO 0126667071