4 Product(en)
Macks Shooting Ear Muffs Cammouflage

Macks Shooting Ear Muffs Cammouflage

Mack’s Shooting oorkappen zijn lichtgewicht slanke oorkappen, volledig instelbaar en zijn voorzien van een gewatteerde oorkussens, gebruikers vinden ze zeer comfortabel.

€41,95 €44,95
Macks Shooting Ear Muffs Black

Macks Shooting Ear Muffs Black

Mack’s schietsport oorkappen zijn lichtgewicht slanke oorkappen, volledig instelbaar en zijn voorzien van een gewatteerde oorkussens, gebruikers vinden ze zeer comfortabel.

€35,55
Peltor SportTac

Peltor SportTac

De Peltor SportTac gehoorkap is geschikt voor jacht- en sportschutters. Wanneer u nu bestelt betaald u GEEN VERZENDKOSTEN! Deze oorkap geeft u optimale bescherming tegen die schadelijke decibellen. Daarnaast kunt u het volume van de te horen geluiden...

€149,95
3M Peltor X5 oorkap

3M Peltor X5 oorkap

De 3M Peltor X5A oorkap met hoofdband heeft een gemiddelde demping van 37dB. Dit is de hoogste demping voor een oorkap verkrijgbaar! Voor gebruik in een extreem lawaaierige omgeving. Bestel voordelig online.

€35,95 €37,95

Oorkappen voor schietsport

Oorkappen zijn een goede oplossing wanneer het gehoor beschermd moet worden tegen de harde geluiden van geweer- of pistoolschoten. Bij zowel jacht- als sportschutters is het dan ook nodig om gebruik te maken van gehoorbescherming.

Er zijn twee soorten oorkappen voor de schietsport:
Actieve gehoorbescherming; Wanneer u de trekker overhaalt zorgt de gehoorbeschermer ervoor dat het geluid automatisch dichtslaat zodat u geen gehoorschade oploopt.

Passieve gehoorbescherming; dit type gehoorkap bestaat uit twee stijve schelpen met zachte kussens die de oren afdichten om continu omgevingslawaai te dempen.
1