Ma - vrij voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden
Gratis verzending vanaf € 50,-
Scherpe prijzen en achteraf betalen mogelijk
Oordopjesonline Webwinkel KeurAlle produkten
0
0
Ma - vrij voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden
Gratis verzending vanaf € 50,-
Scherpe prijzen en achteraf betalen mogelijk

Door Oordopjesonline.nl

Geluidsdichte oordoppen bestaan ze?

Niets meer horen?
U bent waarschijnlijk op deze pagina gekomen, omdat u niets meer wenst te horen. Kans is groot dat dit komt door het gesnurk van uw partner of omgevingslawaai, waardoor u niet kunt slapen.

Helaas is dit niet mogelijk!
Geluid is nooit helemaal buiten te sluiten. Geluidstrillingen laten zich maar deels tegenhouden door gehoorbeschermers en gaan desnoods door uw hoofd heen. Zo bereiken geluidstrillingen toch nog het binnenste van uw oor. De hoogste mogelijke gemiddelde demping is 39 decibel. Geluid van 100 decibel wordt dan gemiddeld gedempt tot 61 decibel. Geluid dat u nog altijd kunt horen, maar geen schade meer toebrengt.

Wat kunt u nog wel doen?
Om het probleem zo veel mogelijk tegen te gaan, kunt u kiezen voor oordopjes met een zo hoog mogelijke demping. Schuimoordopjes bijvoorbeeld bieden een hoge demping, zijn goedkoop en komen in verschillende soorten. Met onze assortiment pakketten kunt u verschillende oordopjes proberen, om te ervaren welke het beste bij u past. Enkele voorbeelden;
EAR Soft FX – Het oordopje met de hoogst mogelijke demping.

Howard Leight Max-Lite – Een oordopje met goede demping voor de kleine en gemiddelde gehoorgang.
Uvex com4-fit of Bilsom 303S voor de kleine gehoorgang.

  •  


Zorg ervoor dat de oordopjes goed in uw oren zitten! Het komt vaak voor dat oordopjes te ver uitsteken, waardoor ze onvoldoende afsluiten en dus onvoldoende bescherming bieden. Lees de gebruiksaanwijzing dan ook goed.

In geval van snurkgeluiden, pak het bij de bron aan! Eén van de meest voorkomende redenen van snurken is een gebrek aan voldoende luchttoevoer door de neus. Speciaal hiervoor hebben wij de producten van Nozovent in ons assortiment. Nozovent verwijdt de neusgaten zodanig, dat de ademhaling door de mond niet meer noodzakelijk is. Op deze manier beïnvloedt Nozovent het snurkgedrag positief en wordt uw nachtrust verbeterd.

Nozovent snurkbeugel voor verbeterde ademhaling door de neus.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »