Ma - vrij voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden
Gratis verzending vanaf € 50,-
Scherpe prijzen en achteraf betalen mogelijk
Oordopjesonline Webwinkel KeurAlle produkten
0
0
Ma - vrij voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden
Gratis verzending vanaf € 50,-
Scherpe prijzen en achteraf betalen mogelijk

Betaalmethoden

Bestellen bij Oordopjesonline.nl staat voor snel, simpel en vooral veilig betalen. Onze webwinkel is voorzien van verschillende veilige betaalmethodes. Veilig houdt in dat niemand uw gegevens kan zien of misbruiken.


Bankoverschrijving
Bankoverschrijving
Als u bij het plaatsen van uw bestelling kiest voor bankoverschrijving dan verloopt de betaling veilig via uw eigen bank. Kiest u voor bankoverschrijving dan vragen wij u vriendelijk om het totaalbedrag inclusief btw binnen 7 dagen naar ons over te maken. Wij wachten met het versturen van uw bestelling totdat het bedrag op onze bankrekening is bijgeschreven. Vergeet niet het factuurnummer te vermelden. Zo kunnen wij uw betaling snel en correct afhandelen.

Onze bankgegevens:
RABOBANK
V.o.f. de Netwerker h.o.d.n. Oordopjesonline 
Rekeningnummer: NL78RABO0126667071
BIC: RABONL2U


IdealIDEAL
Als u bankiert via internet bij de ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u via onze site op een veilige manier elektronisch de betaling van uw bestelling regelen. Een elektronische betaling via internet is te vergelijken met een PIN-betaling in een winkel. Bij het plaatsen van uw bestelling, kiest u voor de betaalmethode iDEAL. Oordopjesonline.nl maakt voor iDEAL betalingen gebruik van de betaalmethodes van Mollie, waar uw financiële gegevens verwerkt worden onder een veilige verbinding. Na de betaling keert u terug naar Oordopjesonline.nl. U kunt dus met een gerust hart bestellen en betalen.

In principe wordt de betaling op hetzelfde moment verwerkt. Kiest u voor deze betaalmethode, dan kunnen wij uw bestelling direct na betaling in behandeling nemen.


PayPalPaypal
Ook is het mogelijk om via PayPal uw bestelling bij Oordopjesonline te betalen. Met PayPal kunt u snel en veilig online betalen door u aan te melden op hun website. Na het controleren en bevestigen van uw bestelling bij Oordopjesonline.nl komt u automatisch terecht op de website van PayPal. Log hier in met u PayPal-account en volg de instructies. Ook hier geldt dat de betaling dezelfde werkdag nog wordt verwerkt. Hoe eerder uw betaling bij ons binnen is, des te sneller wij kunnen leveren!

Bancontact/Mister Cash (België)Bancontact / Mister Cash
Bancontact/Mister Cash zorgt al sinds 1989 voor vlot betalingsverkeer en groeide intussen uit tot Belgische marktleider van elektronische kaartbetalingen. Bancontact/Mister Cash zorgt dat de betaling veilig, snel en transparant verloopt.

Betalen op rekening (Achteraf betalen met factuur)
Nederlandse bedrijven, overheidsinstellingen en stichtingen kunnen vanaf een aankoopbedrag van 35 euro gebruik maken van betalen op rekening. Deze betaalmethode kunt u selecteren nadat u heeft aangegeven een zakelijk klant te zijn tijdens het betaalproces.

U ontvangt bij uw bestelling direct per e-mail de factuur. Betaling van het factuurbedrag moet geschieden binnen een termijn van 30 kalenderdagen na de factuurdatum.

Let op: Oordopjesonline - Gehoorbescherming behoudt zich het recht voor om een bestelling “Betalen op rekening” te weigeren. Producten die speciaal voor u worden besteld en of gemaakt moeten altijd vooraf betaald worden.

Voor alle andere vragen

Bel ons

Ma. t/m Vr. bereikbaar tot 17:00

06 435 400 83

Social media

Volg jij ons al?

9,1Review LogoWij scoren een 9,1 op Kiyoh (1740 beoordelingen)

De Netwerker v.o.f.
h.o.d.n. Oordopjesonline.nl

Hobbemastraat 5
5143 GT Waalwijk
(geen fysieke winkel)
BTW nummer NL855979306.B01
K.v.K 65099109

NL855979306.B01
65099109

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »