Ma - vrij voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden
Gratis verzending vanaf € 50,-
Scherpe prijzen en achteraf betalen mogelijk
Oordopjesonline Webwinkel KeurAlle produkten
0
0
Ma - vrij voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden
Gratis verzending vanaf € 50,-
Scherpe prijzen en achteraf betalen mogelijk

Gebruiksvoorwaarden

Gebruiksvoorwaarden
 
Deze Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op het gebruik en/of downloaden van informatie - in welke vorm dan ook - van de website Oordopjesonline.nl van v.o.f. de Netwerker. 

Oordopjesonline beoogt de bezoeker informatie te verstrekken over gehoorbescherming in de breedste zin van het woord. Op de door Oordopjesonline aangeboden producten zijn de voorwaarden van Oordopjesonline van toepassing. Oordopjesonline streeft naar een juiste informatievoorziening, maar garandeert niet dat de geboden informatie correct of altijd actueel is. Hoewel Oordopjesonline de informatie op Oordopjesonline met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo nauwkeurig, actueel en volledig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend.

Hyperlinks

De website van Oordopjesonline bevat hyperlinks naar websites van andere dochters van v.o.f. de Netwerker. Indien voor de gelinkte website van die betreffende dochter andere gebruiksvoorwaarden gelden, dan gaan die gebruiksvoorwaarden voor en hebben de onderhavige Gebruiksvoorwaarden een aanvullende werking. 

Oordopjesonline kan hyperlinks naar websites van partners van Oordopjesonline en andere derden bevatten. Deze hyperlinks worden enkel voor het gemak en informatie van u als de gebruiker verstrekt. Oordopjesonline is niet verantwoordelijk voor deze websites en het feit dat Oordopjesonline deze hyperlinks opneemt betekent niet dat zij de inhoud van die websites goedkeurt.


Uitsluiting van Aansprakelijkheid
Oordopjesonline sluit iedere aansprakelijkheid uit voor alle directe, indirecte en gevolgschade, schade uit welke hoofde dan ook ontstaan, voortvloeiend uit of verband houdend met het gebruik van Oordopjesonline, in het bijzonder als gevolg van het gebruik van de informatie op oordopjesonline of als gevolg van het zoeken van toegang tot enige andere informatie middels hyperlinks naar derden vanaf Oordopjesonline, dan wel door de tijdelijke onmogelijkheid om Oordopjesonline te kunnen raadplegen.
 
Klant is altijd zelf verantwoordelijk om te controleren of de oordoppen voldoende geluid reduceren en kan dus ook geen schade claimen i.v.m. gehoorverlies.

Raadpleeg altijd een deskundige als u twijfelt aan de juiste werking van uw gehoorbescherming.


© 2022 Oordopjesonline - Gehoorbescherming | typefouten en prijswijzigingen voorbehouden

Voor alle andere vragen

Bel ons

Ma. t/m Vr. bereikbaar tot 17:00

06 435 400 83

Social media

Volg jij ons al?

9,1Review LogoWij scoren een 9,1 op Kiyoh (1740 beoordelingen)

De Netwerker v.o.f.
h.o.d.n. Oordopjesonline.nl

Hobbemastraat 5
5143 GT Waalwijk
(geen fysieke winkel)
BTW nummer NL855979306.B01
K.v.K 65099109

NL855979306.B01
65099109

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »