• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Zwem oordopjes kopen?

Zwem oordopjes kopen? Deze oordopjes voorkomen dat er water in het gehoor komt, terwijl u voldoende blijft horen van de omgeving. Bestel direct zwem oordopjes!
Merken
Pluggerz Swim

Deliverytime

€13,95
Macks Pillow soft oordopjes | 12 paar

Deliverytime

€17,95
Alpine Pluggies Kids | Oordopjes voor kinderen

Deliverytime

€13,95
Pluggerz Swim Kids Blauw

Deliverytime

€13,95
Get Plugged Swim Plugs

Deliverytime

€8,25
Macks Pillow Soft Kids oordopjes | 12 paar

Deliverytime

€16,95
Macks Zwem hoofdband

Deliverytime

€11,50
Ohropax Siliconen oordopjes | 3 paar

Deliverytime

€7,95
Sale
 Macks Pillow soft earplugs | 6 paar
Macks Pillow soft earplugs | 6 paar

Deliverytime

€10,95 €9,95
Macks Pillow Soft Kids oordopjes | 6 paar

Deliverytime

€9,50
Alpine SwimSafe (Nieuwe verpakking)

Deliverytime

€13,95
Get Plugged Dry Ears (30ml)

Deliverytime

€6,95
Variphone Zwem otoplastiek

Deliverytime

€114,95
Elacin Swim Universal | SNR 25dB | Herbruikbaar

Deliverytime

€11,95

Zwem oordopjes kopen?

Zwem oordopjes beschermen uw gehoor tegen water, terwijl u voldoende blijft horen van de omgeving. Ze voorkomen water in het oor en helpen zo uw oren te beschermen tegen infecties als “zwemmersoor”.

Zwem oordopjes


Met zwem oordopjes kunt u ongestoord genieten van watersporten, zwemmen, baden en douchen. Zwem oordopjes zijn er voor volwassenen en kinderen. Wel last van water in uw oren, maar liever geen oordopjes in uw oren. Ook daar hebben we een oplossing voor. Kijk eens naar de Get Plugged Dry Ears.

Oordopjes zwemmen kind

Voor kinderen zijn er meerdere soorten zwem oordopjes mogelijk. Zwem oordopjes die in het gehoor gaan en herbruikbaar zijn, dit zijn de Alpine Swim Kids oordopjes en de Pluggerz Swim Kids. Daarnaast zijn er oordoppen die de gehoorgang afdekken en hierdoor ervoor zorgen dat het water niet in de gehoorgang kan komen. Deze kneedbare siliconen gehoorbeschermers die de gehoorgang afdekken, hebben altijd de perfecte pasvorm. Dit kneedbare zwem oordopje kan slechts enkele keren worden gebruikt. Wij bieden drie soorten siliconen kneedbare zwemoordopjes aan, de Mack's Pillow soft Kids, Get Plugged Swim en de Ohropax siliconen oordoppen.

Naast oordopjes voor het zwemmen bieden wij ook Get Plugged Dry Ears druppels aan (voorheen bekend als Mack's Dry-N-Clear). Hiermee kunt u water uit het oor verwijderen en tegelijkertijd het tere oppervlak van uw gehoorgang verzorgen.

Lees meer