Ma - vrij voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden
Gratis verzending vanaf € 50,-
Scherpe prijzen en achteraf betalen mogelijk
Oordopjesonline Webwinkel KeurAlle produkten
0
0
Ma - vrij voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden
Gratis verzending vanaf € 50,-
Scherpe prijzen en achteraf betalen mogelijk

Door Oordopjesonline.nl

Consumentenbond

Beste oordopjes Consumentenbond? | Bestel Voordelig!

De consumentenbond heeft door een gebruikerpanel 10 verschillende oordopjeConsumentenbond oordoppentests beoordeeld. Daarbij is gelet op draagcomfort, geluidskwaliteit, gebruiksgemak en veelzijdigheid. Ook de demping is gemeten.

Uit metingen in een kunstmatig oor bleek dat alle gehoorbeschermers voldoende dempen en dus veilig zijn. Daarom is dat aspect in het totale testoordeel door de consumentenbond buiten beschouwing gelaten.

 

De Alpine MusicSafe Classic is als beste universele oordopjes getest door de consumentenbond. Alleen twee duurdere op maat gemaakte modellen kwamen beter uit de test.


De Alpine Plug & Go kwam ook goed uit de test in de categorie van kunststofschuime oordopjes.


VARA / KASSA test: oordoppen met muziekfilterAlpine Partyplug
In mei 2015 heeft het programma VARA / KASSA ook een test gedaan met oordoppen met muziekfiliter. De test is uitgevoerd door twintig studenten en medewerkers van de Fontys Rockacademie. De winnende doppen krijgen een ruime voldoende. De winnaar zijn de Thunderplugs  en de Alpine PartyPlug. De PartyPlug-doppen zitten lekker, vinden de testers, alle muzieklagen zijn te horen. De Thunderplugs zijn volgens de testers makkelijk in te doen en de bewaarkoker is handig. Het geluid vervlakt nauwelijks en wordt goed gefilterd.

Let op!
Alpine verkoopt sinds kort een vernieuwde PartyPlug. Het design en de pasvorm van de dop zijn veranderd. Volgens Alpine zijn de doppen daardoor makkelijker in te brengen en zorgen ze voor een meer natuurgetrouwe demping.


VARA / KASSA test: Wat is de allerbeste oordop voor de jaarwisseling?
In december 2014
heeft VARA / KASSA ook een test gedaan welke oordoppen nou het beste zijn voor de jaarwisseling. De test is gedaan door audioloog Jan de Laat in het Leids Universitair Medisch Centrum. Mensen die gaan feesten tijdens Oud & Nieuw, kunnen beter oordoppen met een muziekfilter nemen, vindt Jan de Laat. Deze oordoppen beschermen voor een groot gedeelte ook het harde vuurwerk. Het is dus overbodig om gebruik te maken van beide oordoppen tijdens Oud & Nieuw.

Pluggerz All-fit Music
Als grote winnaar uit de test kwam de Pluggerz All-fit Music. Deze oordop dempte maar liefst 24 decibel bij de proefpersoon.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »