Blog, alles over oordopjes!

Hoe beschermt u het gehoor van uw kind?

Het gehoor van kinderen is veel gevoeliger dan die van een volwassenen. Gehoorschade kan al snel optreden. Gehoor is erg belangrijk voor de ontwikkeling van taalvaardigheid en om te communiceren. Voorkom daarom dat uw kind op jonge of latere leeftijd gehoorproblemen krijgt.

Gehoorbescherming zuigelingen: van geboorte tot 3 jaar
Gehoorbescherming kind: Kinderen vanaf 3 jaar
Kinderen met (over)gevoeligheid voor geluid

Slaap oordopjes, welke past het beste bij u?

  • Geplaatst op
  • Door Oordopjesonline.nl

Slaap oordopjes zijn een goede oplossing om storend geluid te dempen, zodat u weer ongestoord kunt slapen. In dit blog leest u over de varianten die er zijn om beter te kunnen bepalen welk type slaapoordopje het beste bij u past.

Gehoorbescherming algemeen

  • Geplaatst op
  • Door Oordopjesonline.nl

Met ons ruime assortiment universele en op maat gemaakte oordopjes en scherpe aanbiedingen vindt u altijd de gehoorbeschermer die bij u past. Wij bieden gehoorbescherming aan die uw gehoor niet alleen beschermt, maar ook storend geluid buitensluit.

Arbo wetgeving geluid

  • Geplaatst op
  • Door Oordopjesonline.nl

Wanneer u uw werknemers blootstelt aan teveel lawaai is de kans groot dat ze slechthorend of doof worden. Machines en gereedschappen met een geluidssterkte van meer dan 80 decibel (dB) kunnen beschadigingen aan het gehoor veroorzaken. De schade treedt sluipend op en is doorgaans onomkeerbaar. Beroepsdoofheid staat nog steeds in de top 5 van beroepsziekten en dat is een trieste constatering want er is voldoende kennis voorhanden om het te voorkomen. Gebruik die kennis!