Vuurwerkbril beschermt de ogen

  • Bestel 2 voor €2,21 per stuk en bespaar 25%
€2,95
Incl. btw
Deze vuurwerk veiligheidsbril biedt maximale bescherming tegen rondvliegend vuurwerk doordat de glazen gebogen zijn. Comfortabel door een zeer licht gewicht.

Het Oogziekenhuis raadt iedereen aan om bij het afsteken van én kijken naar vuurwerk een vuurwerkbril te dragen. De vuurwerkbril is een stuk veiliger dan een 'normale' bril. Van een normale bril kan het glas makkelijk breken en er kan vuurwerk tussendoor schieten. Een vuurwerkbril is gemaakt van polycarbonaat. Dit betekent dat de bril heel erg sterk is. Ook sluit de vuurwerkbril goed aan op het gezicht, zodat er bijna geen vonkjes of rondvliegende stukjes tussen het hoofd en de vuurwerkbril passen.

Eigenschappen vuurwerkbril 
- Veiligheidsbril met heldere lens

Panoramisch gezichtsveld
- Polycarbonaat lenzen
- Gewicht: 24 gram
- Lensmarkering: 2-1,2 M 1 F
Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Geen tags gevonden...
Toevoegen »
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Gerelateerde producten
Pluggerz Hobby
Pluggerz klus en bouw oordopjes beschermen het gehoor tegen gehoorschade tijdens het klussen. Vanwege de hoge demping ook te gebruiken tijdens het vuurwerk. Bestel voordelig online!
Meer info » €13,95
Alpine Pluggies Kids | Oordopjes voor kinderen
Alpine Pluggies Kids oordopjes speciaal voor de oortjes van kinderen. Gehoorbescherming geschikt voor vele toepassingen, zoals hard geluid, water in het oor, concentratieverlies en drukverschillen tijdens het vliegen. Bestel hier snel en voordelig.
Meer info » €12,50 €12,95