Ohropax Mini Soft oordoppen voor de kleinere gehoorgang

  • Bestel 4 voor €3,75 per stuk en bespaar 6%
€3,99
Incl. btw

OHROPAX Mini Soft is de kleinere variant van de OHROPAX Soft en is ideaal voor kinderen en voor volwassenen met een kleinere gehoorgang. Ze bieden een betrouwbare bescherming tegen geluid en lawaai en deze OHROPAX Mini Soft oordoppen zijn gemaakt van huidvriendelijk, speciaal schuim, zetten geleidelijk uit en zijn zeer veelzijdig inzetbaar.

OHROPAX Mini Soft oordopjes zijn ideaal voor op de werkvloer, bij geconcentreerd lezen, doe-het-zelf werk en harde muziek. Ze zijn bovendien een goede oplossing voor te relaxen en een ongestoorde nachtrust. 

OHROPAX Mini Soft oordopjes combineren een bewezen kwaliteit en bescherming van OHROPAX Soft met een maat die specifiek geschikt is voor een kleinere gehoorgang. Door de getailleerde vorm kunnen de oordopjes zeer eenvoudig in het oor aangebracht worden en bieden zo een perfecte pasvorm en ultieme bescherming.

Eigenschappen Ohropax Mini Soft 2 stuks = 10% korting

  • Materiaal Polyurethaan schuim, huidvriendelijk en bevat geen ingrediënten die allergieën veroorzaken.
  • Maximaal 5 keer te gebruiken
  • Mensen die een bril dragen kunnen deze oordopjes dragen zonder enige problemen.
  • De oordopjes kan gecombineerd worden met beschermende helmen, beschermende brillen en oorkappen.
  • Voor kinderen en volwassenen met kleinere oorgang


Demping
H=34, M=33, L=28, SNR=35


Verpakking
10 stuks / 5 paar Ohropax Mini Soft oordoppen

Onderhoud
De Ohropax Soft Mini oordoppen kunnen maximaal 5 keer worden gereinigd. De oppervlakte van de oordop kan worden schoongemaakt zonder druk erop uit te oefenen met een zeep oplossing. Spoel de oordopjes af en laat ze door de lucht volledig drogen. Let op! Niet wringen.

Gebruiksaanwijzing Ohropax Mini Soft

1. Rol het oordopje tussen de schone vingers tot een stevige cilinder.
2. Trek het oor een beetje omhoog met uw ene hand en breng het gerolde oordopje diep in de gehoorgang met uw andere hand.
3. Gebruik uw vinger om het oordopje op zijn plaats te houden totdat het is uitgezet en een veilige en comfortabele positie heeft ingenomen.

Fabrikant:
OHROPAX 
Type:
Soft Mini 
Gemiddelde demping:
35dB 
Materiaal:
Polyurethaan schuim 
Kleur:
Groen 
Koordje:
nee 
Filter:
Nee 
Inhoud:
5 paar / 10 stuks 
Vorm:
Anatomisch gevormde pluggen 
Maat:
Klein 
Geen reviews gevonden...
Gerelateerde producten
Ohropax Soft Aanbieding | 25 paar oordopjes
OHROPAX Soft oordopjes bestel je voordelig bij Oordopjesonline.nl! Kies voor onze AANBIEDING 25 paar OHROPAX Soft oordoppen en geniet lang van goede gehoorbescherming voor op de werkplek, geconcentreerd lezen en ongestoord slapen
Meer info » €13,50 €14,75
Ohropax Soft oordopjes | 5 paar
Bestel hier uw OHROPAX Soft oordopjes. OHROPAX Soft is een zachte, anatomisch gevormd oordopje van huidvriendelijk PU schuim. Het oordopje zet langzaam uit in uw gehoorgang en beschermt zo uw gehoor tegen lawaai. OHROPAX Soft kent vele toepassingen; ...
Meer info » €2,95