5 Product(en)
Crescendo DJ

Crescendo DJ

Crescendo DJ oordopjes bieden een vlakke demping en zijn ontworpen als gehoorbescherming voor gemiddelde muziek geluidsniveau's. Geschikt voor live sets of productiewerk.

€47,95
Crescendo Vocals

Crescendo Vocals

Crescendo Vocals oordopjes bieden een vlakke demping en zijn ontworpen als gehoorbescherming voor gemiddelde muziek geluidsniveau's. Geschikt voor vocalisten. Perfect ook voor dance festivals, pop en rock concerten.

€47,95
Crescendo Drummer

Crescendo Drummer

Crescendo Drummer oordopjes bieden een vlakke demping en zijn ontworpen als gehoorbescherming voor zeer luide muziek geluidsniveau's. Geschikt voor drummers of muziek met een zware baslijn.

€47,95
Crescendo Guitar

Crescendo Guitar

Crescendo Guitar oordopjes bieden een vlakke demping en zijn ontworpen als gehoorbescherming voor gemiddelde muziek geluidsniveaus. Geschikt voor gitaristen, bas en keyboard spelers, spelen van versterkte muziek of het delen van een podium met een dr...

€47,95
Crescendo Woodwind

Crescendo Woodwind

Crescendo Woodwind oordopjes bieden een vlakke demping en zijn ontworpen als gehoorbescherming voor lage muziek geluidsniveau's. Geschikt voor versterkte akoestische optredens en spelen van hout en messing blaasinstrumenten.

€47,95

Crescendo

1