5 Product(en)
Get Plugged Dry Ears

Get Plugged Dry Ears

Droge oren, wie heeft daar nu geen oren naar? Na een douche, bad of een duik in het zwembad heeft iedereen weleens last van water in zijn oor. Bestel hier snel en voordelig en los dit probleem op!

€6,95
Get Plugged Swim Plugs

Get Plugged Swim Plugs

Heeft uw kind buisjes of gewoon last van water in het oor? Get Plugged Swim Plugs zijn de oplossing! Deze oordopjes zijn uitermate geschikt om zwemmersoor te voorkomen of voor kinderen met buisjes. De oordopjes zijn vervaardigd van zacht, kneedbare s...

€7,95
Get Plugged Flite Mate

Get Plugged Flite Mate

Get Plugged Flite Mate oordopjes verlichten de stress van het reizen. Heeft u last van pijnlijke oren tijdens het vliegen of in de bergen? Deze oordopjes helpen plotselinge drukverschillen op te vangen, zodat uw oren rustig kunnen wennen.

€8,95
Get Plugged Flite Mate Kids

Get Plugged Flite Mate Kids

Get Plugged Flite Mate Kids oordoppen helpen plotselinge drukverschillen op te vangen, zodat de oren rustig kunnen wensen. Deze oordopjes zijn speciaal voor de kleine gehoorgang.

€8,95
Get Plugged Sleep Plugs | 7 paar

Get Plugged Sleep Plugs | 7 paar

Get Plugged Sleep Plugs zijn de zachtste oordopjes op de markt. Het draagcomfort is daardoor van een bijzonder hoog niveau. Bestel voordelig en snel geleverd.

€5,00 €7,00

Get Plugged oordoppen | Zwemmen - Vliegen - Slapen

Rustig slapen, motorrijden, concerten bezoeken, zwemmen, vliegen: het zijn slechts enkele activiteiten waarbij oordopjes gedragen kunnen worden. Maar welk soort oordopje past nu het best bij welke activiteit? Get Plugged geeft antwoord op die vraag met een duidelijke en overzichtelijke productlijn die voor elke activiteit een comfortabel en kwalitatief hoogwaardig oordopje biedt.
1