6 Product(en)
Elacin ER20 Medium

Elacin ER20 Medium

Elacin ER20 Medium oordoppen bestelt u zeer voordelig online! Deze oordopjes bieden een goede bescherming voor het gehoor en u kunt genieten van natuurgetrouwe geluidsweergaven.

€14,95 €20,00
Elacin ER20 Small

Elacin ER20 Small

Elacin ER20 small oordopjes bestelt u voordelig bij Oordopjesonline.nl! Met deze oordopjes kun je profiteren van een natuurgetrouwe geluidsweergave en is uw gehoor goed beschermd. Deze oordoppen zijn voor mensen met een kleine gehoorgang.

€14,95 €20,00
Elacin Reinigingsspray

Elacin Reinigingsspray

De Elacin reinigingsspray is speciaal ontwikkeld voor het reinigen en desinfecteren van otoplastieken en oordopjes. Dankzij het slimme formaat is deze eenvoudig mee te nemen. U kunt deze spray online bij ons bestellen.

€6,35
Elacin ER20 Medium | Voordeelset

Elacin ER20 Medium | Voordeelset

Onze speciale Elacin ER20 Medium voordeelset bestaat uit 1 paar Elacin Medium oordopjes, de Elacin Reinigingsspray en onze aluminium opbergkoker.

€20,95 €27,95
Elacin ER20 Small | Voordeelset

Elacin ER20 Small | Voordeelset

Onze speciale Elacin ER20 Small voordeelset bestaat uit 1 paar Elacin Small oordopjes, de Elacin Reinigingsspray en onze aluminium opbergkoker.

€20,95 €28,30
Elacin Oorcrème

Elacin Oorcrème

ELACIN oorcrème voor het gemakkelijk inzetten van uw op maat gemaakte oordopjes. Deze Elacin EarCream verhoogt het draagcomfort, helpt bij het gewend raken aan uw otoplastiek en zorgt voor aanvullende afsluiting.

€3,95

Elacin gehoorbescherming | Elacin oordopjesElacin Gehoorbescherming
Elacin is sinds haar start in 1985 uitgegroeid tot Europa's grootste producent van hoogwaardige op maat gemaakte oordoppen. Voor de consument en voor op het werk.


Met een passie voor gehoor en geluid. Van R&D onderzoeker tot productiemedewerker en van directie tot marketing, werken ze aan kwaliteitsproducten, met innovatie als belangrijkste drijfveer. Samen zorgen ze ervoor dat Nederland kan genieten van geluid zoals het hoort.


Ervaar de kracht van geluid. Geluid doet iets met je, het raakt je. Het maakt je belevenis compleet. Zorg daarom dat je ervan geniet in de puurste vorm. Kies voor Elacin Music oordoppen en geniet van muziek zoals het bedoeld is!

1