7 Product(en)
EAR Classic oordoppen | 50 stuks

EAR Classic oordoppen | 50 stuks

EAR Classic oordoppen bestelt u voordelig online! Slimme verpakking van 10 stuks in één doosje. Dit bekende gele oordopje beschermt het gehoor tegen herrie.

€8,95
Pluggerz Muziek oordopjes transparant

Pluggerz Muziek oordopjes transparant

Nieuw! Pluggerz muziek oordopjes zijn nu ook verkrijgbaar in transparante uitvoering. Bestel voordelig online! Oordoppen zijn speciaal voor het uitgaanspubliek met speciale muziekfilter.

€12,50 €14,95
Alpine MusicSafe Classic aanbieding

Alpine MusicSafe Classic aanbieding

De Alpine MusicSafe Classic zijn in de AANBIEDING voor € 17,95! Deze muziek oordopjes beschermen het gehoor tijdens concerten, optredens of repetities. Bestel eenvoudig en voordelig online.

€17,95
EAR Classic | 25 paar

EAR Classic | 25 paar

3M EAR Classic oordopjes zijn de bekende gele oordopjes die uw oren beschermen tegen de herrie. Deze oordoppen worden veel gebruikt om mee te slapen en zijn populair in de bouw. Bestel voordelig online.

€8,95
Pluggerz Hobby

Pluggerz Hobby

Pluggerz klus en bouw oordopjes beschermen het gehoor tegen gehoorschade tijdens het klussen. Vanwege de hoge demping ook te gebruiken tijdens het vuurwerk. Bestel voordelig online!

€13,95
Alpine Partyplug Transparant

Alpine Partyplug Transparant

Alpine PartyPlug oordopjes beschermen het gehoor tegen harde muziek tijdens het uitgaan, concerten of festivals. Aanbieding 1 set € 12,50

€12,50 €12,95
Alpine Plug and Go

Alpine Plug and Go

De Alpine Plug and Go zijn extra zachte oordopjes die minimale druk in het oor geven en draagcomfort biedt. Deze wegwerp gehoorbeschermers worden geleverd met een plastic travelbox en hebben een SNR van 33.

€7,95 €8,95

Beste oordopjes Consumentenbond? | Bestel Voordelig!

De consumentenbond heeft door een gebruikerpanel 10 verschillende oordopjeConsumentenbond oordoppentests beoordeeld. Daarbij is gelet op draagcomfort, geluidskwaliteit, gebruiksgemak en veelzijdigheid. Ook de demping is gemeten.

Uit metingen in een kunstmatig oor bleek dat alle gehoorbeschermers voldoende dempen en dus veilig zijn. Daarom is dat aspect in het totale testoordeel door de consumentenbond buiten beschouwing gelaten.


De Alpine MusicSafe Classic is als beste universele oordopjes getest door de consumentenbond. Alleen twee duurdere op maat gemaakte modellen kwamen beter uit de test.


De Alpine Plug & Go kwam ook goed uit de test in de categorie van kunststofschuime oordopjes.


VARA / KASSA test: oordoppen met muziekfilterAlpine Partyplug
In mei 2015 heeft het programma VARA / KASSA ook een test gedaan met oordoppen met muziekfiliter. De test is uitgevoerd door twintig studenten en medewerkers van de Fontys Rockacademie. De winnende doppen krijgen een ruime voldoende. De winnaar zijn de Thunderplugs  en de Alpine PartyPlug. De PartyPlug-doppen zitten lekker, vinden de testers, alle muzieklagen zijn te horen. De Thunderplugs zijn volgens de testers makkelijk in te doen en de bewaarkoker is handig. Het geluid vervlakt nauwelijks en wordt goed gefilterd.

Let op!
Alpine verkoopt sinds kort een vernieuwde PartyPlug. Het design en de pasvorm van de dop zijn veranderd. Volgens Alpine zijn de doppen daardoor makkelijker in te brengen en zorgen ze voor een meer natuurgetrouwe demping.


VARA / KASSA test: Wat is de allerbeste oordop voor de jaarwisseling?
In december 2014
heeft VARA / KASSA ook een test gedaan welke oordoppen nou het beste zijn voor de jaarwisseling. De test is gedaan door audioloog Jan de Laat in het Leids Universitair Medisch Centrum. Mensen die gaan feesten tijdens Oud & Nieuw, kunnen beter oordoppen met een muziekfilter nemen, vindt Jan de Laat. Deze oordoppen beschermen voor een groot gedeelte ook het harde vuurwerk. Het is dus overbodig om gebruik te maken van beide oordoppen tijdens Oud & Nieuw.

Pluggerz All-fit Music
Als grote winnaar uit de test kwam de Pluggerz All-fit Music. Deze oordop dempte maar liefst 24 decibel bij de proefpersoon.

 

1